Sunday, January 15, 2017

TERBARU Werda Sumayyah Printed, Werda Sorfina Hazel Brown dan FREE Jute BegTERBARU Werda Sumayyah Printed, Werda Sorfina Hazel Brown dan FREE Jute Beg
Salam,

Werda Sumayyah Printed
Alhamdulillah satu lagi keluaran baru daripada Werda Sumayyah Printed.  Material Bubble Chiffon.  Mudah dipakai dan digayakan.  Sarung sahaja pun dah boleh terus keluar rumah.
Kalau suka gaya shawl boleh sepit sedikit tepinya ke sisi kepala.  Terus sahaja dah cantik.


Werda Sorfina Hazel Brown
Werda Sorfina ber 'awning' ni memang dah pernah keluar dulu dan sangat laris.  Hazel Brown antara warna favourite.  Oleh sebab itu,  Werda mengeluarkan semula warna ini khas untuk peminat Werda Sorfina.  Sorfina juga hanya perlu sarung dan terus boleh keluar. Ada beberapa warna lain yang masih tinggal seperti warna Kelly Green, Perwinkle Blue, Salmon Red, Light Brown dan Sugar Cane.

Jute Beg PERCUMA
Jute Beg ni tahan lasak tahu sebab material guni.  Sekarang semua tempat kan 'No Plastic' jadi elokla ada jute beg ni kan.  Macam mana nak dapat PERCUMA ni.  Beli Werda dengan jumlah RM150, terus Jute Beg yang cantik ni jadi milik anda.  Dapatkan segera.  WHILE STOCK LAST!


Kalau nak cuba fitting percuma di Kg Pandan boleh set appointment dgn saya. Kalau nak set ramai2 di tempat anda pun boleh bgtau saya. Rata2 yang cuba mesti nak beli.Wakil Werda Kg. Pandan, Desa Pandan, Ampang


Wakil Werda

Sila hubungi Dalina 010.2264635 untuk maklumat lanjut.
Follow IG : shaklee.by.dalinaismailFB Page :https://www.facebook.com/Ardina2u.Tudung.Werda.Ampang.Pandan
Blog : http://ardina2u-werda4me.blogspot.my/


#werda
#wakiljualanwerda
#kgpandan
#ampang

#desapandan

No comments:

Post a Comment